My Profile

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

syafika rafiee .18. tengs visit my simple blog . =)


kesan kaki .!


Credits!

Edit by: Timi
basecode: Nurul AtiQah
Re-Edited By: syafika rafiee
Others:   


Thursday, March 20, 2014

result SPM13'







yaaa. Alhamdullilah. no failed. yang tu yang aku target. bukan straight A's.
and i dunno kenapa mesti ada E. bila tengok balik E tu apa. okay. bersyukurlah Ika. hang lulus math. sedangkan tak pernah sekali pun hang lulus. "ape all England ni syafika, kira duit pandai. ape ni.*gelak*"-en Redzuan
. then for science, aku pernah lulus sekali je. than dapat C+. tolong bersyukur jugak ika. tolong.
dan paling sedih kenapa PD aku dapat D. aku mengharap C+ wei. :'( dan paling sedih kenapa mesti ERT aku C+. aku mengharap B/B+/A-/A . T.T betul lah. soalan senang, grade turun. haih.

and BI aku. sir Thana dapat tahu ni konfem, konfem dia benggang. wkwkwk


"gelak gelak, bising bising, result kamu semua ni takla teruk. bagus. bagus. bising bising pun bagus.tak percaya lah"-pn Rohayu


nampak sangat yang kiterang ni jahat ke peee. hahaha.

"syafika, teruskan belajar. jangan berhenti. sambung belajar. jangan pernah berhenti. dan semoga syafika jadi lebih matang. kawan kawan dah takde nak bantu"-ustazah

so, this.



1 A-
1B
3C+
1C
2D
and....
1 E
 kenapa A- tak ke A je. kenapa C+ tak ke B je. kedekut. hahahaha

selesai. dah habis tamat sebagai pelajar sekolah. pelajar nakal.


and Last, Tahniah bu. iloveyou so much. moga kita jadi sahabat sampai mati. jangan pernah lupa akuu aku sayang hang sangat sangat. aku nak sampai mati kita sama sama susah . sama sama senang. tolonglah... jangan lupa aku. :'( aku happy sangat kot hang dapat result yang bagus sangt sangat sangat bu!
Zalikha Binti Zulkifli, you're my friend till jannah. In Syaa Allah. I love you bu. ;')


Nursyafiqa bt. Rafiee



No comments:

Post a Comment